Vesimittaukset

Vesimittaukset

Suomi Analyticsin valikoimista löytyy ratkaisu vesimittauksiin, olipa kyseessä sitten esim. yksittäinen pH tai johtokykymittaus, jatkuvatoimiset voimalaitoksen höyry-/vesisysteemin analyysimittaukset tai vaikkapa sellutehtaan jäteveden COD- ja TP-mittaukset.

Vesimittausten osalta olemme kehittäneet mm. erittäin kilpailukykyisen konseptin, jolla pystytään korvaamaan olemassa olevat pH- anturit tavallisesti laadukkaammilla ja edullisemmilla antureilla. Voimalaitosten höyry-/vesisysteemin mittausten osalta voimme tarjota yksittäisen mittalaitteen mittaamaan jotain tiettyä komponenttia, tai vaikka kokonaisen analyysijärjestelmän analysaattoreineen ja näytteenkäsittelyineen joko avonaisena räkkinä, rakennettuna ruostumattomasta teräksestä valmistettuun analysaattorikaappiin tai vaikkapa konttiin. Yhtenä mielenkiintoisena kohtana vesimittauksiin tarjoamme päämieheltämme LAR täysin reagenssittoman vaihtoehdon mittaamaan esim. COD:n tai TC:n joko puhtaista vesistä tai jätevesistä. LAR:lta saatavana vesimittauksiin edellisten lisäksi myös mm. TOC, TP, TNb ja BOD- analysaattorit sekä veden myrkyllisyyttä mittaava analysaattori.

Kauttamme hankittaviin – niin vesimittauksiin (antureihin, analysaattoreihin ja järjestelmiin) kuin muuhunkin valikoimaamme – tarjoamme erilaiset rahoitusratkaisut; esim. vuokraus 12 – 72 kk pituiseksi ajaksi. Tämä mahdollistaa esim. vesianalysaattoreiden tai –järjestelmien hankinnan ilman suurta vuosibudjettia ja sitomatta paljoa pääomaa ostohetkellä. Rahoitusratkaisuun voidaan liittää joustavasti laitteiden tehdastestaus, kuljetus, asennus, käyttöönotto, vuosihuolto, kulutus- ja varaosat jne. Tällöin vuosikustannus on ennakoitavissa ja tarkasti budjetoitavissa etukäteen.

Olemme pohjoismaiden suurin prosessianalysaattorijärjestelmien integroija, ja pystymme varmasti olemaan avuksi runsaslukuisen asiantuntijaorganisaatiomme kanssa.

Ota yhteyttä – kerromme erittäin mielellämme lisää!