Kaasuhälyttimet ja kaasuhälytinjärjestelmät

Suomi Analyticsillä on erittäin kattava valikoima kiinteitä kaasuhälyttimiä tarjonnassaan käytännössä kaikkiin prosessiteollisuuden käyttötarkoituksiin ja vaatimuksiin. Olemme toimittaneet hälyttimiä runsaasti erilaisiin sovelluksiin; niin offshore-, marine- ja jalostamosovelluksiin kuin voimalaitoksille, sellu- ja paperiteollisuuteen sekä kemianteollisuuteenkin. Kaasuhälytinvalikoimistamme löytyy IR- hälyttimet sekä elektrokemialliset ja katalyyttiset laitteet ja ATEX hyväksytyt ratkaisut. Olemme toimittaneet kaasuhälytinjärjestelmät yli 220 laivaan ja lukemattomiin muihin sovelluskohteisiin. Meiltä löytyy kaasuhälytinratkaisut myös SIL2 ja SIL3 tasoisina, ja tarvittaessa voimme rakentaa järjestelmään halutunlaisen näytteenkäsittelyn – tietysti myös ATEX- hyväksyttynä.

Kauttamme hankittaviin – niin kaasuhälytinjärjestelmiin kuin muuhunkin tarjoamaamme – tarjoamme erilaiset rahoitusratkaisut; esim. vuokraus 12 – 72 kk pituiseksi ajaksi. Tämä mahdollistaa hälyttimien tai –järjestelmien hankinnan ilman suurta vuosibudjettia ja sitomatta paljoa pääomaa ostohetkellä. Rahoitusratkaisuun voidaan liittää joustavasti laitteiden tehdastestaus, kuljetus, asennus, käyttöönotto, vuosihuolto, kulutus- ja varaosat jne. Tällöin vuosikustannus on ennakoitavissa ja tarkasti budjetoitavissa etukäteen.

Kaasuhälyttimet   Kaasuhälyttimet   

Olemme pohjoismaiden suurin prosessianalysaattorijärjestelmien integroija, ja pystymme varmasti olemaan avuksi runsaslukuisen asiantuntijaorganisaatiomme kanssa.

Ota yhteyttä – kerromme erittäin mielellämme lisää!

Kaasuhälyttimet tuotteet

Kaasuhälyttimet päämiehet[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]